woensdag 26 maart 2008

Nieuwe keuken

Vandaag wordt de nieuwe keuken geplaatst. Het begint al lekker : wij staan in de file, in de polder.

We wonen sinds een paar dagen op Horst. Gaby is met een allergische reactie het huis uitgegaan. We denken dat deze reactie is ontstaan door de voorstrijk die gebruikt wordt voor het stucen. Het hele huis is een ontplofte bende en stof dwarrelt door het hele huis.

Nachtegaal zijn oog is weer in orde : hij is zaterdag weer aan het werk gegaan. Maandag was hij er weer en tot en met dinsdag heeft hij zich bezig gehouden met de wc beneden en het afmaken van de schuifwand in de koof van de woonkamer. 's Middags heeft Nachtegaal nog een zenuwbehandeling van Diederik gekregen zodat hij gisteravond nog kon tegelen en de keukenwand kon afmaken voor het plaatsen van de nieuwe keuken.

De mannen van de Keukenman begonnen gelijk te stijgeren toen ze de elektra los zagen liggen. De wandcontactdozen zaten er nog niet op. Helaas zat de kraan van het water net op de verkeerde plaats. Deze wordt nu verplaatst door Nachtegaal. De leiding voor de afwasmachine moet ook nog ingefreest omdat anders de afwasmachine niet geplaatst kan worden.

Spannend allemaal ! De Tweede kamer moet ook vandaag de wasbak, de plinten, de schouw en het stuk aanrechtblad afleveren. We wachten het rustig af, meer kunnen wij niet doen.

Geen opmerkingen: