vrijdag 29 februari 2008

Badkamer en werkoverleg


Omdat de muren van de nieuwe badkamer, niet recht lopen ivm het omgooien van douche/ wc plek. Gaan we het volgende doen : muurtje rechts wordt vervangen door waterbestendige multiplaat waar de schuifdeur van 83 cm in komt. Voor de zolderkamer gaan we de 73 deur gebruiken met een schuifwand systeem. Deze maakt Nachtegaal ook recht met een gipsplaat. Dan kan je nog een bureau aan deze wand kwijt. De deur schuift dan achter die wand, de kamer in.

Het inzagen van de muur mag maar tot de balken en 5 cm van de balk afblijven. Niet hoger dan de balken. ( anders moeten we daar ook het hele plafond vervangen )

Vanavond hebben we werkoverleg gehad en Nachtegaal verteld dat we tevreden zijn. Hij werkt snel en is flexibel. We hebben ook afgesproken dat als we meerwerk hebben, we dit per mail aan elkaar bevestigen. Voor beide partijen wel zo prettig. Hij adviseert ons om voor de badkamer een speciale tape te gebruiken die geen water doorlaat op de randen bij de wanden in geval van lekkage.

Vanmiddag, aan het einde van de dag, kwam het transportbedrijf met een grote vrachtwagen, de twee schuifwanden afleveren. Roos en Gaby kwamen net aangefietst toen de goede man wegreed en wij schrokken ons helemaal beroerd van de klap die ontstond toen de lantaarnpaal uit de grond gereden werd. De vrachtwagen chauffeur keerde en had het niet eens in de gaten gehad. De politie is gebeld en even later kwam er al een mannetje van de gemeente de boel afzetten. We zullen morgen een fotootje op de site zetten !


Geen opmerkingen: