maandag 25 februari 2008

Dag 1

Om 9:00 was Nachtegaal gearriveerd.

Vandaag Imabo Bauw gebeld omdat we de totale rekening van de verbouwing al vooraf moeten betalen. Met Hanna nu afgesproken dat we 50% vooraf betalen en na levering ( 10 maart ) de andere helft.

Nachtegaal is nu naar de Gamma om Iton blokken te halen voor de garagemuur. Hij laat een gat vrij met een kozijn 60 x 60 voor een deurtje. Hij zal al een deel van de garderobemuur doorbreken en later precies uitzagen.

De ventilatiekoker van het toilet wordt verhoogd. ( zodat we met verlaagd plafond gewoon 20 cm naar beneden kunnen. ( net zoals in de keuken ) Het electrapunt in de garage gaat hij infrezen en verlagen. ( zit naast de nieuwe muur ) Dan hebben we straks licht in de keukenkast en ook eventueel voor trapverlichting. De CV-leiding wordt afgedopt. ( CV van WC en gang )

Vandaag de bestelling van de schuifdeursystemen bij VABOMAT.com doorgegeven ( Belgie ). De deuren zijn op voorraad. We betalen vandaag nog via Paypal en dan zullen ze snel worden afgeleverd.

Ik ga straks naar de gamma in Bussum om lambrisering te kopen voor het toilet en wandtegels voor de badkamer. Daarna nog bij ijzerwarenzaak langs om meubelgrepen voor schuifdeuren te kopen en voor de garagedeur driepuntssluiting/ espagnolet en deurkruk. Verder moeten we nog op zoek naar twee kozijnen met glas voor de garage.

Eerst even met Jip lopen, die is helaas niet helemaal lekker. ( sinds de trimsalon vrijdag)

Geen opmerkingen: